Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Inimi darnice la Colegiul Tehnic „Unio- Traian Vuia” Satu Mare
Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare  - Vineri, 12 Decembrie 2014

Campania „Săptămâna inimilor darnice”, este un nou priej pentru voluntarii SNAC de la Colegiul Tehnic UNIO -Traian Vuia, coordonaţi de prof.cons Marchiş Adriana,  de a-și arăta bunătatea, altruismul, compasiunea față de copiii  fără părinţi, din familii nevoiaşe, sau cu probleme de sănătate.

Alături şi de alţi profesori inimoşi din şcoală, ca prof. Oneţ Mara, Tarţa Ioana, Bogdan Radu şi Silaghi Răzvan, voluntarii  au pus mână de la mână şi au pregătit pachete cu dulciuri, rechizite  şi jucării spre a fi oferite copiilor de la Centrul Şcolar pentru educaţie incluzivă Satu Mare.

Gazdele  au primit cu bucurie cadourile oferite de voluntari și i-au întâmpinat cu colinde și cântece de iarnă.

Momente speciale au petrecut voluntarii  alături de partenerii lor, copiii din clasa a-III-a şi cls.a-V-a  când, au desenat, colorat şi  confecționat  împreună podoabe pentru pomul de iarnă, ornamente și felicitări pe care le vor oferi celor dragi.

În final, toți au servit  cozonac, sucuri și dulciuri ,bunătăți pregătite de voluntari, iar apoi au întâmpinat sărbătorile cu frumoase colinde și versuri de iarnă.

Au fost momente pline de căldură,sensibilitate, de neuitat, care sperăm că au adus o rază de speranță și fericire pe chipurile acestor copii.

1318 vizite
Distribuie pe